АНОНСИ

ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС 10 ГОДИНИ ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО” “НАЙ-ХУБАВ ФОТОСПОМЕН ОТ УЧАСТИЕТО ВИ В НАШЕ МЕРОПРИЯТИЕ”

ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС

10 ГОДИНИ ФОТОКЛУБ "ОСМО ИЗКУСТВО"

"НАЙ-ХУБАВ ФОТОСПОМЕН ОТ УЧАСТИЕТО ВИ В НАШЕ МЕРОПРИЯТИЕ"

 

РЕГЛАМЕНТ

1. Право на участие имат всички фотографи участвали в мероприятия на Фотоклуб "Осмо изкуство"от 2010 г. до сега. В групата  на Фотоклуб "Осмо изкуство" във фейсбук ще бъде създадена галерия, в която да качвате снимките за конкурса. Ако не сте член на групата, моля да подадете заявка и тя ще бъде одобрена.

2. Всеки член на групата може да качи в албума "Най - хубав фотоспомен" неограничен брой фотографии за участие в конкурса до 31 август 2020 г. Необходимо е в коментар под снимката да посочите, по време на кое мероприятие сте я заснели.

3. В конкурса се допускат за участие само авторски фотографии. Участниците са длъжни, при съмнения относно авторството, при поискване да представят на организаторите оригиналните нередактирани кадри.

4. Необходимо е снимките, участващи в конкурса, да отговарят на зададената тема и да притежават естетическа стойност. Организаторите на конкурса си запазват правото да отстраняват по свое усмотрение от албума всички фотографии, които не отговарят на тези изисквания, нарушават етичните норми или действащото законодателство или представляват кадри тип „семеен албум".

5. Жури съставено от представители на Фотоклуб "Осмо изкуство", Фотографски Системи ООД и Стил Травел ще избере 30-те най-добри фотографии, след което ще се свържем с авторите им, за да ни изпратят файлове подходящи за печат, с които да организираме изложба "10 години Фотоклуб Осмо изкуство".

6. Галерията във фейсбук може да намерите ТУК!

7. Награди: Наградите ще бъдат разделени в две категории - награди на журито и награди на публиката. 

 

- Награди на журито

I награда - Фотографски елек Art Gear- марката на Фотоклуб "Осмо Изкуство" и Фотографски Системи ООД

II награда - Чанта за фотоапарат и таблет - 8 Art Gear - марката на "Фотоклуб Осмо Изкуство" и Фотографски Системи ООД

III награда - Ежедневна раница за лап топ Lowepro SleevePack 13 Bk

 

- Награди на публиката:

I награда - Раница Lowepro Photo Sport Sling 100 AW Orange

II награда - Ежедневна раница за лап топ Lowepro SleevePack 13 Bk

III награда - Статив с щипка за телефон Joby GripTight ONE Micro Stand

IV награда - Щипка за смартфон Joby GripTight ONE Mount 

 

8. Представители на организаторите - Фотоклуб "Осмо изкуство", Фотографски системи ООД и ТА "Стил Травел" могат да участват със снимки в изложбата за годишнината на клуба, но не и в конкурсната надпревара и разпределението на наградите.

9. Правата върху снимките, участващи в конкурса остават изцяло на автора. Участникът в конкурса предоставя на организаторите правата за публикация на творбите, с които участва, за промоционални цели на конкурса. Авторите на селектираните за участие в изложбата фотографии и наградените участници в конкурса предоставят на организаторите правата за публикация на селектираните и наградените творби в рекламни и PR материали на организаторите без ограничения. Отпечатаните копия за изложбата на конкурса остават собственост на организаторите.

10. За въпроси относно конкурса, моля пишете на E-mail - info@8artclub.com

Banner Konkurs